Pravila in pogoji uporabe​​

Avtorske pravice

Spletno mesto www.nobilis.si je last podjetja Poliklinika Nobilis d.o.o., Vrtna ulica 3, 9000 Murska Sobota (v nadaljevanju: Estetika Nobilis). Vse informacije, fotografije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine in jih ni dovoljeno brez dovoljenja lastnika spletnega mesta delno ali v celoti reproducirati.

Naročanje prek spletnega mesta

Uporabniki lahko rezervirajo termin prek spletnega mesta, pri čemer Estetika Nobilis ne prevzema odgovornosti v primeru neprejema rezervacijskega termina zaradi tehničnih težav, ki niso posledica njenega delovanja. Estetika Nobilis potrdi želeni termin ali predlaga nov termin v primeru zasedenosti, kar se šteje za prejem naročila prek spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošne in podrobnejše informacije o storitvah Estetike Nobilis. Estetika Nobilis ne prevzema nikakršne odgovornosti za (ne)delovanje spletnega mesta, za (ne)resničnost podatkov, ki jih posredujejo uporabniki ali za nedelovanje spletne storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve.

Vse vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. V Estetiki Nobilis ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta, pri čemer pa ne prevzemamo odgovornosti za njihovo vsebino.

Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.